Eriksminde antenneforening

ERIKSMINDE MEDIENET - DIGITAL TV - BREDBÅND - TELEFONI

Bredbånd (Internet) gennem dit antennekabel

Oprettelse af internet er altid gratis for vore medlemmer. Modem købes via foreningen - det er således din ejendom - men i forbindelse med ejerskifte kan det være fornuftig at lade modem blive i huset.

BREDBÅND / INTERNET

Med bredbånd fra Eriksminde Medienet kan du sende og modtage billeder, videoklip, e-mails, shoppe på nettet, anvende netbank, se TV og video og spille online spil med en hastighed, der passer til dit temperament: Vælg hastigheder mellem alt fra 40/10 Mbit, 100/40 Mbit og 250/40 Mbit - og få frit forbrug, så du kan være på fra morgen til aften, uden at regningen løber løbsk.

Eriksminde Medienet internet kommer via Eriksminde fiber- og kabelnet. En forudsætning for at kunne få Internet installeret, er at huset i forvejen er koblet på Eriksminde fiber- og kabelnet via et tilslutningskabel mv.

Da kapaciteten deles, kan der i nogle tilfælde ekstreme opleves lavere hastigheder end den bestilte i forbindelse med forbigående spidsbelastninger i Eriksminde fiber- og kabelnet. Eriksminde Medienet udbygger løbende fiber- og kabelnettet for at modvirke dette, og uden at prale tør vi godt sige at foreningens net i dets struktur allerede er sikret mange år frem .

Bemærk, at du kan risikere at opleve en lavere hastighed, hvis du måler hastigheden gennem din trådløse forbindelse. Derfor skal du altid måle din hastighed, hvor du forbinder din computer med et kabel til modem, for at få den rigtige hastighed.

Mål din hastighed - der er flere hastighedsmålere online som man kan bruge. Du kan bruge den speedtest.net som vi af erfaring ved er virkelig god. Det er vigtigt her, at man går op imod en server, der er placeret i Tåstrup hos Global Connect, som hosted by DanskNet A/S. MEN: Vær opmærksom på at billedet er fyldt med alskens krible-krable ware og lokkende links, som foreningen ikke indestår for!

Du får kun den korrekte måling når du måler direkte på dit modem via PDS kabel!!!

Du får inkluderet i prisen egen IP-adresse 185..-.-.-r. 

Bestilling af modem / udskiftning af ældre modem så kontakt foreningens formand og aftal hvornår det nye modem kan afhentes. Det virker normalt inden for 5-10 min. efter at du har tilsluttet det.

Du kan få op til 5 e-mailadresser pr. bruger via vort selvbetjeningssystem.  Brugernavn og adgangskode til selv betjeningsportalen fremgår  af faktura fra foreningen eller kan fås hos vores support eller foreningens formand. 

Eriksminde Antenneforenings bredbånd kommer via kabel-/fibernettet. Hvis I/du gerne vil have trådløst netværk, kan du anskaffe det nye kabelmodem Cisco EPC 3925/3928/3940 hos foreningen.

Hvis du synes hastigheden er for langsom på det trådløse netværk

Hvis du/i synes hastigheden er for langsom på de enheder der kører med trådløs forbindelse, kan det være placeringen af modemet der er problemet.

1. Hvis du har problemer med hastigheden på/forbindelse til det trådløse netværk, anbefaler vi du prøver at forbinde din computer direkte til netværket via et kabel og derefter lave en hastighedstestPå den måde kan du få en klar fornemmelse om der er båndbredde til rådighed, og derefter gå igang med at forbedre det trådløse

2. Modemet bør være placeret centralt i huset så det kan nås de steder I mest opholder jer, og  ikke være (baseret på vores erfaringer)

a) placeret på loftet,

b) i et lukket skab,

c) i den modsatte ende af huset i forhold til brugernes placering,

d) ikke på gulvet i et hjørne skærmet af skabe og mur,

e) tæt på en inverter til solceller,

f) tæt på andre elektroniske enheder

og når er prøvet kan søges gode råd hos support, der nok kan hjælpe et sykke af vejen .

 

Antenneforeningen kan kontaktes på: info@eriksminde.dk
Dudal Webdesign