Eriksminde antenneforening

ERIKSMINDE MEDIENET - DIGITAL TV - BREDBÅND - TELEFONI

Priser for bredbånd

40/10 MB til 129,- kr. mdl.

100/40 MB  til 189,- kr. mdl

250/40 MB til 279,- kr. mdl. 

Ovennævnte hastigheder kræver Technicolor 3940 kabelmodem. Andre kabelmodemer f.eks. de ældre Motorola kan ikke opnå disse hastigheder. 

Foreningen har altid et godt tilbud på de seneste modeller af kabelmodemer Technicolor 3940 kabelmodem - pt. er prisen 695 kr. - bestilles og afhentets hos formanden. 

 

Foreningen opdaterer og vedligeholder det fælles kabel- og fibernet i disse år. Det betyder at der opkræves 50. kr. månedlig til dette formål. Det behandles hvert år på foreningens generalforsamling.

OBS: Foreningen kan sende regningen - f.eks. på bredbånd - til din arbejdsgiver.

 

Support for bredbånd

Eriksminde Medienet har aftale om support hos vores samarbejdspartner mandag til torsdag kl. 9.00 - 21.00 og weekend og helligdage kl. 11.00 - 21.00.

Supporten har tlf. 44 40 07 91

 

Får jeg den forventede hastighed

Wifi forbindelser bliver generet af den støj andre elektroniske dimser i huset laver (og det er mange), hvorfor det er vigtig at måle hastigheden på en PC koblet LAN-med kabel til kabelmodemet. 

Check din hastighed her  (Vi anvender hastighedstesten fra  Antenneforeningen Vejen)

Bredbånd  gennem dit antennekabel

Oprettelse af internet er altid gratis for vore medlemmer. Modem købes via foreningen - det er således din ejendom - men i forbindelse med ejerskifte kan det være fornuftig at lade modem blive i huset.

Med bredbånd fra Eriksminde Medienet kan du sende og modtage billeder, videoklip, e-mails, shoppe på nettet, anvende netbank, se TV og video og spille online spil med en hastighed, der passer til dit temperament: Vælg hastigheder mellem alt fra 40/10 Mbit, 100/40 Mbit og 250/40 Mbit - og få frit forbrug, så du kan være på fra morgen til aften, uden at regningen løber løbsk.


Eriksminde Medienet internet kommer via Eriksminde Medienets fiber- og kabelnet. En forudsætning for at kunne få Internet installeret, er at huset i forvejen er koblet på Eriksminde fiber- og kabelnet via et tilslutningskabel mv.

Da kapaciteten deles, kan der i nogle tilfælde ekstreme opleves lavere hastigheder end den bestilte i forbindelse med forbigående spidsbelastninger i Eriksminde fiber- og kabelnet. Eriksminde Medienet udbygger løbende fiber- og kabelnettet for at modvirke dette, og uden at prale tør vi godt sige at foreningens net i dets struktur allerede er sikret mange år frem .

Bemærk, at du kan risikere at opleve en lavere hastighed, hvis du måler hastigheden gennem din trådløse forbindelse. Derfor skal du altid måle din hastighed, hvor du forbinder din computer med et kabel til modem, for at få den rigtige hastighed.

Mål din hastighed - der er flere hastighedsmålere online som man kan bruge. Du kan bruge den speedtest.net som vi af erfaring ved er virkelig god. Det er vigtigt her, at man går op imod en server, der er placeret i Tåstrup hos Global Connect, som hosted by DanskNet A/S. MEN: Vær opmærksom på at billedet er fyldt med alskens krible-krable ware og lokkende links, som foreningen ikke indestår for!

Du får kun den korrekte måling når du måler direkte på dit modem via PDS kabel!!!

Du får inkluderet i prisen egen IP-adresse 185..-.-.-r. 

Bestilling af modem / udskiftning af ældre modem så kontakt foreningens formand og aftal hvornår det nye modem kan afhentes. Det virker normalt inden for 5-10 min. efter at du har tilsluttet det.

Du kan få op til 5 e-mailadresser pr. bruger via vort selvbetjeningssystem.  Brugernavn og adgangskode til selv betjeningsportalen fremgår  af faktura fra foreningen eller kan fås hos vores support eller foreningens formand. 

 - 39,8 KB

Ovenstående tegning viser at frem til og med tilslutningsstander er det foreningens ansvar (på vegne af medlemmerne) og tilslutningsledning og husinstallation er husejerens ansvar.

Antenneforeningen kan kontaktes på: info@eriksminde.dk
Dudal Webdesign