Eriksminde antenneforening

ERIKSMINDE MEDIENET - DIGITAL TV - BREDBÅND - TELEFONI

Hvad bruges pengene til

 

TV

Indkøb af TV-kanaler, Copydan/Koda afgifter og MOMS sluger langt den største del af kontingentet. Bestyrelsen arbejder løbende for at købe billigt ind bl.a. ved at indgå i ASOMNET samarbejdet. 

Med tv-signalerne fra foreningen har den enkelte hussstand ikke udgifter til vedligeholdelse af egne antenner eller paraboler. TV - kanalerne kan ses på alle husets tv-skærme og harddiskoptagere på samme tid. 

 

INTERNET

Indkøb af den rigtigt kapacitet til omverdenen, herunder honorering af support, mail-hoteller samt meget avanceret programmel til styring og overvågning af trafikken.

 

KABEL- OG FIBERNET

Løbende vedligeholdelse af det fælles kabel- og fibernet, modernisering af samme samt opdatering og vedligeholdelse af det fælles overvågningsudstyr .

 

ADMINISTRATION

Foreningen har udgifter til support til medlemmerne, avanceret styringssystem til administration, fakturering og overvågning, forsikringer, økonomisystem, revision, den årlige generalforsamling, tryk og omdeling af nyhedsbreve, denne hjemmeside, møder/kurser samt mindre honorar til formand, kasserer og sekretær

 

 

Antenneforeningen kan kontaktes på: info@eriksminde.dk
Dudal Webdesign